Mor till utexaminerad från Narconon
Linda S.

Jag ville inget hellre än att den pojke som jag hade satt till världen skulle vara frisk. Han fick en god uppfostran, han gick i kyrkan, han var med i pojkscouterna.

Han tog en del klasser i college, men fann att han kunde tjäna mer genom att arbeta på en oljeplattform. Så han började som oljearbetare på en oljerigg. Det var ett mycket ansträngande arbete. Där ute på oljeplattformen förekommer det en hel del droger. Han rökte lite marijuana, vilket inte var bra. Han drack lite öl. Men sedan eskalerade det till där han, i ungefär ett år tog meth. Det som gjorde att vi kom på det var att han förändrades totalt som person – totalt.

Det var pinsamt. Vi försökte hålla det inom familjen och jag grät varje natt. Dessutom hade jag mitt arbete i tingshuset. Varje gång sheriffen kom in, höll jag andan och tänkte: ”Å nej, har han arresterat Kaylen nu?”

Ingen anklagade honom någonsin för droginnehav, men han var bara en hårsmån från att bli upptäckt. Han skulle antingen hamna i fängelse eller mista livet – på grund av drogerna, menar jag. Eller begå självmord.

Så jag började desperat söka på Internet och upptäckte Narconon. Jag ringde Narconon och de arbetade med mig i fem veckor för att få dit honom.

Sedan började vi se en förändring. Jag fortsatte uppmuntra honom, men vi såg en förändring hos honom och han sade: ”Jag gör det inte för din skull längre, utan för min egen.”

Som han är nu – och Narconons personal – jag skulle aldrig ha anat att de hade haft drogproblem. Så bra är programmet.

Det är helt enkelt ett mirakel. Vi har fått tillbaka vår son. Jag kan aldrig tacka Narconon nog. För de räddade hans liv. Och faktiskt våra liv också.

Fler videor