Syster till utexaminerad från Narconon
Maggie F.

Hon är min storasyster och har alltid haft problem, ända sedan – hon var sjukvårdare och skadade ryggen. Jag tror det var då som allting började.

Hon skilde sig. Hon hade inte haft det lätt i livet, och det tycktes bli värre. Mycket alkohol. Jag vet faktiskt inte vilka andra droger hon tog då, men hon hade haft en väldigt svår olycka.

Efter det hamnade hon liksom i en nedåtgående spiral med droger och alkohol. Hon och jag hade många konfrontationer. Jag tog hennes barn ibland och lät dem bo hos mig ett tag.

Hon hade ingen kontroll alls. Jag tog faktiskt hand om henne två gånger, lade in henne på intensiven p.g.a. överdos. Jag tänkte: ”Hon kommer att dö. Om jag inte gör något mer, kommer hon att dö.”

Det var så uppenbart, men hon sade bara: ”Jag tar inte droger, jag dricker inte, jag ...” Det är som: ”Kom igen. Jag kan mitt jobb. Jag har känt dig så länge. Till och med mina barn säger att du uppför dig konstigt.” Så hon medgav det. Hon ska åka till Narconon.

Jag kan direkt säga, utan reservation, att hon är en helt annan människa.

Jag är obeskrivligt tacksam. Och hon tar fortfarande del i det. Efter att själv ha rehabiliterats, hjälper hon nu andra. Hennes perspektiv är ”från insidan” – att inte kunna sluta, inte kunna sluta, och så till slut lyckades hon sluta.

Hon lever ett normalt liv. Ungarna älskar att vara med henne. Hon deltar i allt de företar sig. Det är en exponentiell förändring.

Fler videor