Andreas historia

Andreas

Livet innan Narconon var en dyster och väldigt stressig tillvaro. Jag började med droger i årskurs 7, samtidigt började jag sälja droger. Vid 17 års ålder fick jag LVU. Sedan började det på riktigt och det gick snabbt utför. Till sist kunde jag inte vistas i min egen hemstad. Narconon programmet har skalat av mig dom maskerna jag satt på mig i min kriminalitet och missbruk.

Det har fått mig till en bättre människa och fått mig att sträva efter att bli mycket bättre än vad jag någonsin trodde jag skulle kunna bli. Jag har blivit lugnare i mig själv. Jag vet vilka människor jag ska ha nära mig och vilka jag ska undvika. Jag påverkas mindre av min omgivning och mer av mina beslut. Jag tar inte åt mig och blir arg eller sårad av vad personer gör eller säger.

Jag har inte haft några drogsug på jätte länge. Saker som händer mig påverkar mig inte på samma sätt som innan.

Jag känner mig positivare till att hjälpa andra och jag vill att dom ska få samma chans som mig att hitta sig själva.

Jag är nu redo att hjälpa andra att hitta en väg där inte droger är inblandade och min dröm nu är att göra drogförebyggande föredrag på skolor och företag. Min dröm som missbrukare var så destruktiv och handlade bara om att tjäna ”snabba cash.” Nu vill jag hjälpa människor.

A.S.


BLOGGANSVARIG

Marcus

Social Media Manager - Narconon Eslöv

NARCONON ESLÖV

DROGUTBILDNING OCH REHABILITERING