SENASTE

MarcusDrug Rehab
21 januari 2019

Hur kan jag som arbetsgivare hjälpa en anställd som har problem med alkohol eller droger

Vi har hjälpt ett antal anställda med varierande beroende under åren med goda resultat. Kontakta Helen Svensson eller Marcus Andree för information om hur vi kan lägga upp en behandling för din medarbetare.

läs vidare...

Marcusframgångssaga
22 januari 2018

Andreas historia

Livet innan Narconon var en dyster och väldigt stressig tillvaro. Jag började med droger i årskurs 7, samtidigt började jag sälja droger. Vid 17 års ålder fick jag LVU. Sedan började det på riktigt och det gick snabbt utför.

läs vidare...

Marcusframgångssaga
22 januari 2018

Vinstberättelse från Narconon Eslöv

Denna personen avslutade renings-programmet som är en kur med motion, bastubad, intag av oljor, vitaminer, mineraler, salter mm. där man blir fysiskt starkare, mer i balans och ofta klarare i sina tankar.

läs vidare...

MarcusAnhörig
23 december 2017

Anhörig till någon som har alkohol eller drogberoende/missbruk

Det är aldrig lätt för en familj att upptäcka att en familjemedlem har en missbruksproblematik. Att veta vad som måste göras för att hjälpa en person att ta beslutet att bli drogfri, kan vara en svår uppgift att hantera ensam.

läs vidare...

MarcusDrug Rehab
19 november 2017

Vad händer när man slutar ta cannabis

Marijuana idag är starkare än någonsin. Efter hybridisering av cannabisväxter och skapande av ätbar cannabis och “dabs” (olja) kan människor konsumera massmängder THC jämfört med för några år sedan. År 1995 var rökning med våra vänner olika.

läs vidare...

Marcusframgångssaga
15 november 2017

Jag kan blicka framåt igen nu när drogerna inte styr mitt liv längre

En av huvuddelarna i Narconon-programmet är Objektiverna Dom är kognitiva övningar som hjälper våra studenter att hantera sina tidigare traumatiska, dåliga erfarenheter, det som ofta fortsätter att driva på missbruket.

läs vidare...

MarcusDrug Rehab
14 november 2017

Hur kan jag hjälpa en anhörig att sluta missbruka alkohol och droger?

Narconon har hjälpt många familjer genom åren genom att behandla den som sitter i missbruket men också ge råd och stöd till dem som står nära.

läs vidare...

MarcusDroginformation
3 november 2017

Fastnat på smärtstillande medel?

De vanligaste läkemedel som kan skapa beroende är lugnande medel, sömnmedel och smärtstillande läkemedel. Ungefär 65 000 personer i Sverige har problem som motsvarar missbruk eller skadligt bruk av läkemedel.

läs vidare...

Marcusframgångssaga
17 oktober 2017

Mikal från Norge

Narconon programmet har räddat mitt liv! Det tog tag i mig, personen Mikal! Utan detta programmet hade jag gått under. Nu er jag en man som ser framåt på livet med ett leende, till nya mål. Jag har fått verktygen som behövs för att bemästra livet! Väldigt grundläggande som man mister i missbruket.

läs vidare...

MarcusDrug Rehab
17 oktober 2017

Vad skiljer Narconon från andra behandlingshem?

Grundtesen för vårt program är att hjälpa dig att väcka din egen verkliga potential. Är du medveten om hur stor du egentligen är? Droger tar ifrån dig det mest värdefulla du har—dig Själv. Droger leder mot död, istället för liv. De gör att du sakta faller in i en mardröm.

läs vidare...