Vinstberättelse från Narconon Eslöv

Narconon Eslov
(Foto av Michaelvbg/Shutterstock.com)
 

Denna personen avslutade renings-programmet som är en kur med motion, bastubad, intag av oljor, vitaminer, mineraler, salter mm. där man blir fysiskt starkare, mer i balans och ofta klarare i sina tankar. studenten har haft ett långvarigt heroinmissbruk och blandmissbruk. Detta är hur han upplevde denna kur.


Narconons Reningsprogram var en bra erfarenhet. De första dagarna såg jag ingen skillnad. Jag bara svettade och gäspade. Men ju längre tiden gick kände jag att något hände inom mig. Vid något tillfälle kände jag att mina sinnen blev klarare och skarpare, jag började känna lukter bättre, synen blev klarare, det blev sådan skillnad. Jag kände mig bättre i allmänhet.

Efter några dagar började jag uppleva att droger (narkotika) liksom kom ut ur min kropp. Till exempel en dag upplevde jag det som om jag var haschpåtänd och jag liksom grät av skratt i timmar så min mage värkte. En dag upplevde jag som att LSD var på väg ut och jag hade en dålig tripp (det var den värsta dagen).

Några dagar senare kändes det som jag hade ett heroin rus och en annan dag upplevde jag som att jag svettades ut ecstasy. Så när de dagarna passerade förstod jag att jag började bli renare och renare från narkotika ämnen i min kropp.

”Långsamt blev jag renare. Varje dag var jag bättre och bättre. Mitt mentala tillstånd förbättrades och mitt humör kom på topp.”

Långsamt blev jag renare. Varje dag var jag bättre och bättre. Mitt mentala tillstånd förbättrades och mitt humör kom på topp. De sista dagarna var jag alltid på gott humör. Det kändes som att jag blev helt ren från droger !! Nu känner jag mig super varje dag och med ett leende !!! Jag kan äntligen säga att reningsprogrammet hjälpt mig väldigt mycket! Jag förväntade mig inte att jag skulle få sådana resultat !!!

Tack så mycket.”

N.P.


BLOGGANSVARIG

Marcus

Social Media Manager - Narconon Eslöv

NARCONON ESLÖV

DROGUTBILDNING OCH REHABILITERING