Mikal från Norge

Sober man
(Foto av juninatt/Shutterstock.com)
 

Narconon programmet har räddat mitt liv! Det tog tag i mig, personen Mikal! Utan detta programmet hade jag gått under. Nu er jag en man som ser framåt på livet med ett leende, till nya mål. Jag har fått verktygen som behövs för att bemästra livet! Väldigt grundläggande som man mister i missbruket. Men när jag först kunde se det och förstå det så blev livet som en drogfri lek!

”Nu är jag en kompetent man med hög självtillit!”
Nu är jag en kompetent man med hög självtillit! Pappa till två härliga barn å gift med min underbara fru. Jag har sunda mål som jag jobbar mot och når dem ett åt gången, steg for steg allt detta började på Narconon Eslöv som visade mig hur jag kan ta kontrollen över mitt eget liv och styra det i rätt riktning!

Mikal från Norge


BLOGGANSVARIG

Marcus

Social Media Manager - Narconon Eslöv

NARCONON ESLÖV

DROGUTBILDNING OCH REHABILITERING