Lyckades jag bryta mitt missbruk genom Narconon

Narconon Eslov
(Foto av lightpoet/Shutterstock.com)
 

Mitt namn är Richard.

När jag var ca 20 år gammal i sjuttiotalets början kom jag i kontakt med knark.

Jag började då experimentera med droger. Till att börja med så rökte jag hasch provade lite LSD och meskalin sedan också amfetamin.

Detta ledde till slut fram till ett tungt missbruk av amfetamin.

Missbruket förstörde mitt liv och jag misslyckades med allt annat jag försökte göra i livet.

Till slut insåg jag att jag behövde hjälp om jag inte skulle dö i förtid.

Jag genomgick två misslyckade behandlingar på behandlingshem. Inte förrän 1994 lyckades jag bryta mitt missbruk genom Narconon.

Våren 1995 utbildade jag mig till droginformatör genom Narconon.

Denna utbildning ledde fram till att jag som droginformatör under Narconons regi framgångsrikt lyckats hålla ca 2000 föreläsningar där jag utbildat ca 60.000 ungdomar, lärare, föräldrar, socialarbetare, poliser m, fl om droger, missbruk, och dess konsekvenser. Jag höll på med droginformation fram till ca 2010.

Senare har jag tagit en taxilegitimation, jag började jobba som taxiförare i Stockholm vilket jag fortfarande gör trots att jag är 66 år gammal och pensionär.

Den kunskap jag fått om livet genom Narconon hjälper mig varje dag, jag anser själv att jag skulle ha varit död för länge sen utan den kunskap och hjälp jag fått genom Narconon. Evigt tacksam NARCONON för all den hjälp jag fått.

BLOGGANSVARIG

Marcus

Social Media Manager - Narconon Eslöv

NARCONON ESLÖV

DROGUTBILDNING OCH REHABILITERING