Narconon räddade mitt liv

En berättelse från en student om Narconon programmet.
(Foto av rdonar/Shutterstock.com)
 

Några ord från en student som är på slutet av Narconon programmet.

“Jag känner mig som en ny människa. Jag känner att jag har fått ny insikt och kraft att gå vidare i livet. Jag vet vem jag är. Jag har kunskap om gör mig ostoppbar, så känns det. Helt underbart.”

J.E.


En berättelse från en student om Narconon programmet.

“Efter att ha avslutat programmet och fått alla de verktyg jag behöver för att hantera allt vad livet för med sig, så känner jag mig oerhört stabil. Mitt självförtroende har ökat, min tillit till mig själv och min kompetens har kommit tillbaka igen. Jag ser inte människor som ett hinder utan tvärtom, människor kan bidra till mitt välmående. Lugnet och den inre tryggheten jag känner i dag har jag inte känt sedan jag var barn.”

P.J.


Narcononprogrammet hanterade den kriminalitet jag hade när jag drogade mig, skuld jag hade för detta har försvunnit. Jag gjorde upp med det förflutna.

Idag har jag många mål i livet. Livet har fått en mening Jag är glad och positiv. Har återfått tron på mig själv, för att inte tala om alla människor runt omkring mig, min familj lita på mig igen. Min kropp är i gott skick otroligt. Jag har aldrig varit så stark och stor som jag är nu. Jag har en plats att leva, ett jobb och bra kollegor. Jag är Lycklig!

Jag vill tacka Narconon, alla professionella människor som arbetar där. Ni har räddat mitt liv.

D.B.


BLOGGANSVARIG

Marcus

Social Media Manager - Narconon Eslöv

NARCONON ESLÖV

DROGUTBILDNING OCH REHABILITERING