Narconon-programmet

Vad familjer till de som utexaminerats säger

”Min erfarenhet av Narconon är vad man skulle kunna kalla en framgångsberättelse i den betydelse att jag har fått min smarta, välutbildade, lyckliga dotter tillbaka. Jag är tacksam att ha denna hjälp tillgänglig för sådana mödrar som jag, som nu kan vakna upp med ett leende varje morgon därför att jag vet att jag nu har fått mitt fina barn tillbaka.”


”Min bror kämpade med ett heroinmissbruk i 10 år. Efter att ha försökt med vad som verkade vara vartenda program under solen gick han vidare genom perioder av hemlöshet och var nära döden. Vi hittade slutligen Narconon-programmet och han har varit drogfri ända sedan dess.”


”Min make fullbordade ett tremånaders behandlingsprogram för alkoholism på Narconon. Innan detta hade hans tillstånd förvärrats drastiskt under åren före, och han hade flera gånger försökt sluta dricka utan att lyckas. Jag är glad att kunna rapportera att han håller sig nykter och är starkare både fysiskt och mentalt. Vi lever ett normalt liv igen.”


”Sedan den dagen för åtta år sedan har min syster varit drogfri. Om det inte vore för Narconon-programmet skulle jag inte haft min syster idag. Jag tackar Gud för att han ledde mig till det rätta stället för att rädda hennes liv.”


”Utan den personliga hängivenheten hos personalen och det utmärkta rehabiliteringsprogram som används på Narconon tror jag inte att min son hade levt idag. Han är drogfri, frisk och lycklig. Han är en produktiv medlem av samhället på grund av den personliga omsorg och den värdefulla lärdom han fick på Narconon.”


”Narconon dök upp och räddade bokstavligt talat min pappa. Narconon lärde min pappa att livet är vad man gör det till och droger får det att se ut som om man inte har något att leva för.””Jag tackar Gud i himlen för att han ledde mig till Narconon. Jag är så tacksam för Narconon för deras program som ledde min dotter från 35 år av missbruk till fullständig nykterhet under de senaste fem åren. Hon har blivit produktiv i samhället. Hon har fått självaktning. Hon har bringat lycka och belåtenhet till både sig själv och sina barn. Hon har blivit en glädje och ett nöje att umgås med. Hon LEVER!”


”När min son avslutade detta livräddande program återhämtade sig vår familj. Han är nu en hederlig medlem av det här samhället. Som mamma finns det ingen större glädje än att få sitt barn tillbaka. Man kan inte sätta någon prislapp på det.”


”Före Narconon stal min bror från oss bara för att få sin nästa sil. Hans hemska beteende och personlighet matchade hans yttre utseende. Det var på grund av Narconon-programmet som han kunde förändras tillbaka till den friska, underbara person han var före drogerna.”

”Narconon gav mig min son tillbaka och gav honom livet tillbaka. Det är inte någon snabbfix. Det här är vad som gör det till ett så fantastiskt program.”

”Jag såg min bror komma tillbaka till livet genom Narconon-programmet. Han är golvläggargesäll. Han har en underbar flickvän som han snart kommer att gifta sig med. Han sparar för att köpa ett hus och har betalat tillbaka alla sina skulder. Narconon lärde honom att ta ansvar för de svårigheter och den röra han skapade för vår familj.”


”Min son har varit nykter i 11 år, återvänt till universitetet, fått igång sin musikkarriär och blev en vänligare och mer ansvarsfull person som resultat av programmet – efter vilket han aldrig återfallit igen. Hans missbruk finns i det förflutna och hans framtid är livfull, verklig och gyllene. Jag kan inte nog uttrycka min djupaste tacksamhet till Narconon-programmet.”


”Narconon är det enda som hindrade mitt liv från att falla sönder. Det räddade den enda sak som betydde allt för mig i den här världen – min mamma. Hon gjorde programmet 1998 och har varit nykter ända sedan dess. Det var så anmärkningsvärt att se denna kvinna som jag älskat och saknat så länge, komma tillbaka. Jag har aldrig var mer stolt över min mamma än vid det ögonblicket.”


”Jag är mamma till en son vars liv räddades genom Narconon-programmet. Jag vet inte hur han så mirakulöst blev en ny person – men de återställde hans själ och hans liv. Jag är för evigt tacksam för det här programmet. Det har varit ett mirakel för mig och min familj.”


”Vår son försvann – någon vi inte kände, någon vi inte ville känna. När han kom tillbaka började han återuppbygga alla sina relationer med familjen. Han kom till högtider. Han kunde arbeta igenom problem som kom upp. Jag kan inte tacka Narconon tillräckligt – de gav oss vår son tillbaka.”


”Narconon-programmet lockade mig för det var inte ett tidsbestämt program. Det skulle vara så långt som min son behövde för att avsluta programmet. Det har nu gått åtta år sedan han avslutade programmet och dessa år visar verkligen att han har fått en ny start.”


”Vår dotter avslutade framgångsrikt Narconons drog­rehabilitering. Det har nu gått fyra år och hon klarar sig fantastiskt. Hon är frisk, lycklig och framgångsrik på college med utmärkta betyg.”


”Jag har Narconon-programmet att tacka för min sons liv. Jag är till 100 procent säker på att min son inte skulle ha levt idag om jag hade skickat honom till något annat program. Narconon är unikt.”


”Det finns inte ord nog för att uttrycka den glädje och den tacksamhet jag känner för den här möjligheten att lära känna min underbara vuxna son. Genom sitt hårda arbete, sin hängivenhet och Narconons gåva har han nu kommit tillbaka till oss och till hela livet.”


”I april var vi vid vår sons utexamineringsceremoni på Narconon. Vår sons utexaminerings­evenemang kommer för alltid att vara inetsat i vårt minne, som en pånyttfödelse av vårt barn. Det hade gått så många år sedan vi sett honom drogfri eller alkoholfri att vi faktiskt hade svårt för att känna igen honom. Han såg helt underbar ut och hans uppförande var så accepterande och lugnt. I åratal hade vi undrat om vi skulle få se vår ’riktiga’ son igen. Vi kommer aldrig att glömma era ansikten eller de underbara saker ni gör. Tack från djupet av våra hjärtan.”


”Då min son och jag sitter och diskuterar hans planer på att fortsätta med sin utbildning, skulle jag vilja att ni får veta hur vi uppskattar nyttan från det fina programmet som Narconon presenterar. Tack för att ni hjälpte min son att hitta sitt liv igen och för att ni gav oss tillbaka vår son.”


”Min son är nu drogfri sedan tre år och jag är så stolt över honom. Vi allihop är. Han är så positiv, så självsäker. Han vet vad han vill. Jag älskar honom verkligen och jag tror att vi alltid kommer att ha en nära bra relation. Narconon var det bästa som kunde hända honom.”


”Efter att ha försökt med flera drogrehabiliteringsprogram, hittade jag Narconon. Jag tog honom till Narconon som en utmärglad person ’vid slutet av spåret’. På kort tid återvann han sin hälsa och blev sig själv igen. Det viktigaste av allt, han blev fri från droger. Min son har nu en egen familj. Han är mycket produktiv med att arbeta med andra för att hjälpa dem återfå sin självaktning och bli fria från ödeläggelsen av droganvändning. Min son och jag har aldrig stått varandra närmare eller haft ett så bra förhållande som far och son. Narconon gav mig inte bara tillbaka min son utan gav mig också en mycket god vän. Det finns inga ord för att beskriva vad Narconon betyder för min familj.”

”Jag har Narconon-programmet att tacka för min sons liv. Jag är till 100 procent säker på att min son inte skulle ha levt idag om jag hade skickat honom till något annat program.”

”Min make är mycket pålitlig och ansvarig nu. Om han säger att han är på arbetet kan man hitta honom där. Han tappar inte humöret som han gjorde tidigare. Hans kommunikations­färdigheter är fantastiska – det är fenomenalt att se honom arbeta med folk nu. Tidigare, när han var missbrukare, skrek han alltid och gastade och kastade saker. Han var alltid arg. Nu är han som en annan person – sig själv. Det är helt fantastiskt.”


”Narconons rehabiliteringsprogram fungerar verkligen. Jag har en brorson som var drogmissbrukare i 10 år. Hans missbruk ledde till användning av meth och hans liv dalade nedåt i spiral. Denna unga kristna man tilläts komma till Narconon genom uppmuntran från hans familj och han är en verklig framgångsberättelse. Han är nu en frisk, lycklig ung man, anställd som kursledare för Narconon. Han älskas verkligen av sin familj och det är en välsignelse att han kom in på Narconon-programmet. Det har bokstavligt talat räddat hans liv.”